PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Kvalitet stål axel dörren är viktiga som behöver uppmärksamhet

Kvalitet Steel schakt Dörr är mycket viktig utrustning i fabriker, butiker, sjukhus och offentliga platser, De spelar en roll för att skydda viktig utrustning och föremål.

2023-05-19 visa mer

Marknadens efterfrågan på kvalitet Escape Door ökar gradvis.

Kvalitet Escape Door är en viktig komponent i arkitektonisk design. Den är vanligtvis installerad bredvid nödutrymningsgångar eller fönster som brandvägar och nödutgångar. Att ge människor säkerhet i brand eller andra nödsituationer.

2023-04-19 visa mer

Introduktion till branddörrarnas roll.

Vad vi behöver kontrollera är om dess råvaror är högkvalitativa brandsäkra material, inklusive dörrblad, dörrkarm och fyllning innanför dörren. och om den har nått motsvarande brandsäkerhet enligt uppdelningen av brandsäkra standarder.

2022-12-30 visa mer

Vilka är de viktigaste punkterna för att välja en stål nödutgångsdörr

Det finns många material för dörrar på marknaden. Vanliga är stål, trä, aluminiumlegering, kombination av stål-trä etc.

2022-07-07 visa mer

Värmevågen i den packade låda huset

Fördelen med den packade lådan är att den kan flyttas. Containerhuset är ett inbegrepp av modern arkitektur. Förverkliga mobila funktioner. Priset på containerhus är mycket billigare än de traditionella husen, och praktiskheten förloras inte alls för traditionella hus. Konceptet för containerhuset är miljöskydd, energibesparing och snabbt. Inomhus rena och sanitära kommer inte att ha dålig gas, så det finns ingen anledning att oroa sig för förekomsten av skadliga gaser.

2022-03-23 visa mer

Hur bedömer man värmeisolering av aluminiumlegeringsdörrar och fönster?

Bruten bridge aluminium är en populär dörr- och fönsterprodukt i Kina. För vissa dekoration konsumenter, det första valet är naturligtvis trasiga bro aluminium dörrar och fönster, men trasiga bro aluminium dörrar och fönster är också relativt dyra. Om du vill köpa billig bruten bro aluminium, kommer du att välja några Diverse varumärke bruten bro aluminium, där värmeisoleringsbandet är det viktigaste.

2022-03-23 visa mer

Bekämpa epidemin och hjälpa Xinjiang

Stor kärlek har inga gränser. Den nya kronpneumoni epidemin i Urumqi, Xinjiang har påverkat hjärtan av människor över hela landet. Under ledning av den nationella expertgruppen för medicinsk behandling, i enlighet med den sjunde utgåvan av den nya diagnos- och behandlingsplanen för koronoviruspneumoni som utfärdats av den nationella hälsokommissionen, ansluta sig till integrationen av kinesisk och västerländsk medicin, en person, en politik, tvärvetenskapligt samarbete samt vetenskaplig och effektiv behandling.

2022-03-23 visa mer

Uppgradering av miljömärkningen stimulerar tekniska reformer inom trädörrindustrin.

För några dagar sedan, den nationella miljöstandarden "Tekniska krav för miljömärkning-Furniture" som utfärdats av ministeriet Miljöskyddet kommer att genomföras officiellt från och med den 1 februari. Den nya versionen av standarden ökar kraven för återvinning och behandling av avfall i produktionsprocessen.

2022-03-23 visa mer

visa mer