OM

Vi är den ledande producenten & leverantören av ståldörrar, säkerhetsdörrar, prehung dörrar & fönster , skola dörrar, Sjukhusdörrar, branddörrar och andra anpassningar gör dörrar. Produkterna används främst i container, prefab hus, skola, sjukhus och en mängd olika bostäder, kommersiella och industriella sektorer. Vi ligger i östra Kina, en timmes bilresa från Shanghai. Vi är en samling av forskning och utveckling, design, försäljning och service i ett av de moderna företagen. Vi har ett professionellt säljteam, forskning och utveckling samt tekniskt team. Särskilt bra på alla typer av anpassade stål dörr forskning och utveckling. Vi har etablerat långsiktiga och stabila samarbetsrelationer med kunder i Sydostasien, Europa och Amerika, såsom Storbritannien, Australien, Filippinerna, Israel, Brasilien osv. Vi implementerar alltid essensen av "kvalitet, integritet, Pragmatism och innovation", och sträva efter produkternas kvalitet och service. Konfigurera företagets varumärke, sträva efter att förbättra kundens förståelse, erkännande och tillfredsställelse av produkter. Vi tror att vårt företag kommer att erbjuda dig produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi äger vårt professionella produktionsföretag som grundades år 2000 och täcker en yta på 13000 s med verkstad på 25000 s. Den har modern verkstad och avancerad produktionsutrustning, högkvalitativ personal och högteknologisk produktionspersonal och avancerad ledningsmetod. Företaget har etablerat ett bra och stabilt samarbete med många välkända kinesiska företag som CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS bostad, hus utrymme prefab, etc.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Installationskrav för branddörrar av stålar

Under installationen av stål branddörrar, med tanke på böjnings deformering av dörrkarmen, den bör stödjas av trä skivor i dörrkammens breddriktning.

2022-07-19 visa mer

Funktioner av Zink stål Container Luxe

Zinkstålsluckare är ett slags sluter gjord av zinklegeringsmaterial, som också kan användas som ett skyddande fönster.

2022-08-10 visa mer

Hur man köper sjukhus stål ren dörr

Det finns många ståldörrtillverkare, produkterna är ojämna och marknadspositionen är låg. Varje tillverkare har i princip vikt, men ignorerar vikten av produktkvalitet.

2022-08-02 visa mer

Lufttäthetskrav för branddörrar

Stålbranddörr avser dörrkarm, dörrbladkarm och dörrbladpanel av stålmaterial. Om dörrbladet är fyllt med material fylls det med giftfria och ofarligt brandsäkert och värmeisolerande material. och det består av brandsäkra hårdvaratillbehör.

2022-09-16 visa mer

Egenskaper för värmeavledningsplanering för stålcontainersluckar

Luftuttaget sätts på framsidan av produkten och styrs av stålcontainersluckor. som helt kan hantera nackdelar med traditionella radiatorer blåser svarta väggar och sätta upp en ren och vacker inomhuset miljö för dig.

2022-08-08 visa mer

Monteringsmetod för branddörr i stålt

Det finns vissa skillnader i installationsmetoden mellan branddörrar av stål och trä branddörrar. Det är också något annorlunda än brandbetyget.

2022-08-30 visa mer

Användning av nödutrymningsdörrar

Utom för produktionsverkstäder i klass A och B, Utrymningsdörrens öppningsriktning är inte begränsad för rum med ≤ 60 personer och det genomsnittliga antalet evakuerade personer per dörr ≤30.

2022-08-18 visa mer

Fördelarna med färgstål prefabricerade husen

Tillförlitlig struktur: Det lätt stål flexibla struktursystemet är säkert och tillförlitligt och uppfyller kraven i konstruktionsspecifikationerna för byggnadsstruktur.

2022-09-05 visa mer

visa mer