DE NOBIS

Biso vodeći proizvođač i pruživač čelika vrata, sigurnosnih vrata, vrata i prozora, školskih vrata, Bolnice vrata, vatrene vrata i drugi obično napravljaju vrata. Proizvo su uglavnom koriste u kontejneru brodova, kući, školi, bolnici i razne stanovništva, komercijalnih i industrijskih sektora. Nalaze smo u istočnoj Kini, sat od Shanghai. Biso kolekcija istraživanja i razvoja, dizajna, prodaja i usluga u jednom od modernih poduzeća. Imamo profesionalni prodaju tim, istraživanje i razvoj i tehnički tim. Posebno dobri u svim vrste personalizovanih proširenog čeličnog istraživanja i dizajna razvoja. Upravili smo dugoročni i stabilne saradne odnose sa mušterijama u Jugoistočnoj Aziji, Evropi i Americi, poput Britanija, Australija, Filipine, Izrael, Brazil, itd. Uvijek provedemo cijelu "kvaliost, integritet, Pragmatizam i inovacija ", i neposredno nastavili kvalifikat i usluga proizvoda. Usporedi znak kompanije, pokušate poboljšati razumijevanje mušterija, priznanje i zadovoljstvo proizvoda. Vjerimo da će vam naše kompanija pružiti Qualne proizvode i usluge. Posjedujemo naše profesionalne proizvodnje kompanije koja je osnovana 2000. godine i pokriva područje 13000 ㎡ sa radnivnijom od 25000 ㎡. Ima moderni radne i napredne proizvodnje opreme, osoblja upravljanja visokokvalije i visokog tehnologih osoblja proizvodnja i napredni režim upravljanja. Kompanija je uspostavila dobar i stabilnu saradnu partnerstvo sa mnogim poznatim kineskim poduzećama poput CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS kuća, domaćih svemirskog prefab, itd.

magis

PRODUCTS

magis

PERITUS NUNTIA

Zahtjevi instalacije za čelične vatrene vrata.

Tokom instalacije procesa čelične vatrene vrata, smatrajući deformatiju pokvilija vrata, to bi trebalo biti podržavati drvene slate u širokom smjeru okvire vrata.

2022-07-19 magis

Svjetovi održava za medicinskih čelične vrata zahtnu

Bolnice medicinsko vrata čeličnog otvorena se koristi kako bi blokirao ošteće radijacije na ljudskom tijelo svikom. Stoga, trebamo poboljšati svoju održavanje u normalnoj aplikaciji, kako bi osigurati moju fizički i mentalni zdravstvu, i povećati život usluga.

2022-07-25 magis

Kako izabrati vratu vo volij

Kada ljudi današnje dekoratiraju svoje kuće, obično instaliraju sigurnosnu vratu kuće, jer je vrata sigurnosti sigurnosti sigurniji i trajna.

2022-07-29 magis

Kako su se organizovani lokacije izlačene hitne izlačene aviona

Selok hitne izlačenja je uglavnom za čudstvo hitne evakuacije, ostavljajući veliku sobu noge, ali ne koliko što želi.

2022-08-16 magis

Karakteristike Zinc Steel sadržavača Shuttersa

Zink čelič je vrsta zatvora napravljena od materijalna zzinka, koji se također može koristiti kao zaštitni prozor.

2022-08-10 magis

Tako kupiti čisto vrata bolnica čelična

Postoji mnoge proizvođača čelične vrata, proizvode su nehodne, a tržišta pozicija je niska. Svaki proizvođač u suštini ima težinu, ali ignorira važnost kvalitete proizvoda.

2022-08-02 magis

Uprivođenje čelika vatrene vrata vatneh

Vatrova za čelične vrata se odnosi na okviru vrata, okviru lišta i petelja napravljena od čeličnog materijala. Ako je lišta vrata napuni materijalom,

2022-07-21 magis

Šta su ključne tačke za izabravanje vrata hitne izlazne čelika.

Na tržištu postoje mnoge materijale za vrata. Zajednički su čelika, drveta, aluminiuma, i kombinacija čelično drveta itd.

2022-07-07 magis

magis