О компанији

Mi smo vodeći proizvođač i dobavljač čeličnih vrata, sigurnosna vrata, prehung vrata i prozori, škola vrata, Bolnička vrata, požarna vrata i ostali običaji prave vrata. Proizvodi se uglavnom koriste u kontejneru, prefab kući, školi, bolnici i različitim stambenim, komercijalnim i industrijskim sektorima. Nalazimo se u istočnoj Kini, sat vožnje od Šangaja. Mi smo zbirka istraživanja i razvoja, dizajna, prodaje i usluge u jednom od suvremenih poduzeća. Imamo profesionalni tim za prodaju i istraživanje i razvoj i tehnički tim. Posebno dobar u svim vrstama personaliziranih čeličnih vrata istraživanja i dizajn razvoja. Uspostavili smo dugoročne i stabilne kooperativne odnose s kupcima u jugoistočnoj Aziji, Europi i Ameriki, kao što su Velika Britanija, Australija, Filipini, Izrael, Brazil, itd. Uvijek implementiramo suštinu "kvaliteta, integriteta, pragmatizam i inovacija", i nepokretno istražuju kvalitetu i usluge proizvoda. Postavite marku tvrtke, nastojite poboljšati razumijevanje, prepoznavanje i zadovoljstvo proizvoda. Vjerujemo da će vam naša tvrtka pružiti kvalitetne proizvode i usluge. Posjedujemo našu profesionalnu proizvodnu tvrtku koja je osnovana 2000. Ima modernu radionicu i naprednu proizvodnu opremu, visokokvalitetno upravljačko osoblje i visokotehnološko tehničko proizvodno osoblje i napredni način upravljanja. Tvrtka je uspostavila dobro i stabilno partnerstvo s mnogim poznatim kineskim poduzećima poput CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS kućišta, kućni prostor prefab, itd.

Погледај још

Производ

Погледај још

и вести

Zahtjevi za ugradnju čeličnih požarnih vrata

Tijekom postupka ugradnje čeličnih požarnih vrata, s obzirom na deformaciju savijanja okvira vrata, Trebalo bi ga podržati drvenim škriljem u širinom smjeru okvira vrata.


Savjeti za održavanje medicinskih čeličnih vrata

Vrata medicinskog čelika u bolnici se koriste za blokiranje oštećenja zračenja na svačije ljudsko tijelo. Stoga bi trebali poboljšati njegovo održavanje u normalnoj primjeni kako bi osigurali moje fizičko i mentalno zdravlje, te povećali njegovo životno vrijeme.


Kako izabrati vrata koje voliš

Kada ljudi danas uređuju svoje kuće, obično postavljaju sigurnosna vrata kod kuće, Zato što su sigurnosna vrata sigurnije i trajnije.


Kako se raspoređuju lokacija izlaza

Izlaz za nuždu je uglavnom za hitnu evakuaciju, ostavljajuæi veliku sobu za noge, ali ne koliko želiš.


Značajke cinkove čelika

Zatvarač od cinkovog čelika je vrsta zatvarača izrađena od materijala za legiranje cinka, koji se može koristiti i kao zaštitni prozor.


Kako kupiti bolnički čelik čist vrata

Postoji mnogo proizvođača čeličnih vrata, proizvodi su neujednačeni, a tržišna pozicija je niska. Svaki proizvođač u osnovi ima težinu, ali ignorira važnost kvalitete proizvoda.


Uvod u čelika

Čelična vatrogasna vrata odnose se na okvir vrata, okvir listova vrata i ploča listova od čelika. Ako je list vrata ispunjen materijalom,


Koje su ključne točke za odabir čeličnog izlaza

Ima mnogo materijala za vrata na tržištu. Uobičajene su čelik, drvo, aluminijska legura, kombinacija čeličnog drveta itd.


Погледај још