Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

Cilësi Steel Shaft Door duhet vëmendje.

Cilësiti Shaft Door është pajisje shumë e rëndësishme në fabrika, dyqane, spitale dhe vendet publike, ata luajnë një rol në mbrojtjen e pajisjeve të rëndësishme dhe sendeve.

2023-05-19 Shih më shumë

Kërkesa e tregut për një cilësi të dalë nga Dera po rritet gradualisht

Cilësia Eskape Dera është një përbërës i rëndësishëm në projektin arkitektural. Zakonisht është instaluar pranë udhëtimeve të urgjencës ose dritareve si arratisje në zjarr dhe dalje të arratisjes së emergjencës, duke u siguruar njerëzve në zjarrin apo situata të tjera emergjence.

2023-04-19 Shih më shumë

Paraqitja e rolit të dyert e zjarrit të çelikut

Ajo që duhet të kontrollojmë është nëse materialet e saj janë materiale me cilësi të lartë, duke përfshirë derën e saj, kornizë e derës dhe stuffing brenda derës; dhe nëse është arritur në kundërshtim të zjarrit, sipas ndarjes së normave të ndershme.

2022-12-30 Shih më shumë

Cilat janë pikat kryesore për zgjedhjen e një dere dalje urgjente çeliku.

2022-07-07 Shih më shumë

Vala e nxehtë e shtëpisë së mbushur

2022-03-23 Shih më shumë

Si të gjykojmë shfaqjen e izoluacionit termal të dyert dhe dritareve alumini?

2022-03-23 Shih më shumë

Luftoni epideminë dhe ndihmoni Xinjiangin

2022-03-23 Shih më shumë

Përmirësimet e etiketave mjedisore nxitin reformën teknike në industrinë e derës së drurit

Para disa ditësh, Standardi kombëtar mjedisor "Kërkesa teknike për prodhimet e Mjedisit-Furniture" lëshuar nga Ministria e Mbrojtja e mjedisit do të zbatohet zyrtarisht nga shkurti 1. versioni i ri i standardit rrit kërkesat për rimëkëmbjen dhe trajtimin në procesin e prodhimit,

2022-03-23 Shih më shumë

Shih më shumë