O NAS

Smo vodilni proizvajalec in dobavitelj jeklenih vrat, varnostna vrata, prehung vrata in okna, šola vrata, Vrata bolnišnice, ognjena vrata in druga pogoja izdeluje vrata. Izdelki se uporabljajo predvsem v kontejnerju za ladij, predfab hiši, šoli, bolnišnici in različnih stanovanjskih, komercialnih in industrijskih sektorjih. Nahajamo se v vzhodni Kitajski, eno uro vožnje od Šanghaja. Smo zbirka raziskav in razvoja, oblikovanja, prodaje in storitev v enem od sodobnih podjetij. Imamo strokovno prodajno ekipo, raziskovalno in razvojno in tehnično ekipo. Še posebej dobra pri vseh vrstah osebnih jeklenih vrat raziskave in oblikovanja razvoja. Vzpostavili smo dolgoročne in stabilne sodelovanje s strankami v jugovzhodni Aziji, Evropi in Ameriki, kot so Združeno kraljestvo, Avstralija, Filipini, Izrael, Brazilija itd. Vedno izvajamo bistvo "kakovosti, integritete, pragmatizem in inovativnost", ter nespremenjeno prizadevati za kakovost in storitev izdelkov. Postavite blagovno znamko podjetja, prizadevajte si izboljšati razumevanje, prepoznavanje in zadovoljstvo izdelkov. Verjamemo, da vam bo naše podjetje ponudilo kakovostne izdelke in storitve. V lasti smo našega profesionalnega proizvodnega podjetja, ki je bila ustanovljena leta 2000 in pokriva površino 13000 s delavnico 25000 r. Ima sodobno delavnico in napredno proizvodno opremo, visokokakovostno vodstveno osebje in visokotehnološko tehnično proizvodno osebje in način naprednega upravljanja. Podjetje je vzpostavilo dobro in stabilno sodelovanje s številnimi znanimi kitajskimi podjetji, kot so CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS ohišje, hišni prostor predfab, itd.

Poglej več

IZDELKI

Poglej več

NOVICE

Zahteve za vgradnjo jeklenih požarnih vrat

Med postopkom vgradnje jeklenih požarnih vrat, ob upoštevanju deformacije upogibanja okvira vrat, mora biti podprta z lesenimi ploščami v širino smeri okvira vrat.

2022-07-19 Poglej več

Značilnosti cinkovega jekla

Cinkovo jeklo je neka vrsta zaslona iz cinkove zlitine, ki se lahko uporablja tudi kot zaščitno okno.

2022-08-10 Poglej več

Kako kupiti bolnišnično jeklo čista vrata

Obstaja veliko proizvajalcev jeklenih vrat, izdelki so neenakomerne, tržni položaj pa je nizek. Vsak proizvajalec ima v bistvu težo, vendar ne upošteva pomen kakovosti izdelka.

2022-08-02 Poglej več

Zahteve za neprepustnost požarnih vrat

Jeklena požarna vrata se nanašajo na okvir vrat, okvir listov vrat in vratna plošča iz jekla. Če so listi vrat napolnjeni s materialom, so napolnjeni z nestrupenim in neškodljivim ognjevarnim in toplotno izolacijskim materialom, in sestavljena je iz požarne neprepustne strojne opreme.

2022-09-16 Poglej več

Značilnosti načrtovanja odprave toplote za jeklene posode

Zračna odprtina je nameščena na sprednji strani izdelka in ga vodijo jeklene posode, ki se lahko popolnoma spopada s slabostmi tradicionalnih radiatorjev, ki pihajo črne stene in postavijo čisto in lepo notranjost okolje za vas.

2022-08-08 Poglej več

Način vgradnje jeklenih požarnih vrat

Med jeklenimi požarnimi vrati in lesenimi požarnimi vrati obstajajo nekatere razlike. Prav tako se nekoliko razlikuje od ocene požara.

2022-08-30 Poglej več

Uporaba vrat za evakuacijo v zasilnih primerih

Razen proizvodnih delavnic razreda A in B, odpiralna smer evakuacijskih vrat ni omejena za prostore z ≤ 60 oseb in povprečno število evakuiranih oseb na vrata. ≤30.

2022-08-18 Poglej več

Nakup spretnosti jeklenih vrat

Ali so jeklena predvisna vrata električna vrata visoke hitrosti in ali jih je mogoče izklopiti ročno, tako, da se lahko jeklena predvisna vrata hitro odprejo tudi v primeru izpada

2022-09-22 Poglej več

Poglej več