PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

De calitate ușă de oțel ușă importantă necesită atenție

Calitatea ușa de oțel este echipament foarte important în fabrici, magazine, spitale și locuri publice, acestea joacă un rol în protejarea echipamentelor și a obiectelor importante.

2023-05-19 Vezi mai mult

Cererea de piață de calitate ușa de evacuare este în creștere treptat

Calitatea Escape Door este o componentă importantă în design arhitectural. Acesta este de obicei instalat lângă pasaje de ieșire de urgență sau ferestre ca ieșiri de incendiu și ieșiri de urgență; asigurarea siguranței persoanelor în incendiu sau în alte situații de urgență.

2023-04-19 Vezi mai mult

Introducerea rolului uşilor de incendiu din oţel

Ceea ce trebuie să verificăm este dacă materiile prime sunt materiale de înaltă calitate, inclusiv frunzele sale de uşă, cadrul ușii și umplutura din interiorul ușii; și dacă a ajuns la epurarea corespunzătoare, în conformitate cu diviziunea standardelor antidepresive.

2022-12-30 Vezi mai mult

Care sunt punctele cheie pentru a alege o uşă de ieşire de urgenţă din oţel

2022-07-07 Vezi mai mult

Valul de căldură al casei ambalate

Avantajul casei ambalate este că poate fi mutat. Casa containerului este epitomia arhitecturii moderne. Realizează funcţiile mobile. Preţul caselor de containere este mult mai ieftin decât casele tradiţionale, iar practicitatea nu este pierdută deloc în casele tradiţionale. Conceptul construcţiei casei de containere este protecţia mediului, economisirea energiei şi rapidă. Curăța din interior și sanitar nu va avea gaze rău, așa că nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la existența gazelor dăunătoare.

2022-03-23 Vezi mai mult

Cum să judeci performanța de izolare termică a ușilor și ferestrelor din aliaj de aluminiu?

Rupt bridge aluminiu este un produs popular ușă și fereastră în China. Pentru unii consumatori de decorare, prima alegere este, desigur, usi de aluminiu si ferestre de aluminiu sparte, dar ușile de aluminiu sparte sunt, de asemenea, relativ scumpe. Dacă doriți să cumpere bridge ieftin rupt aluminiu, veți alege unele brand rupt bridge aluminiu, în care benza de izolare termică este cea mai importantă.

2022-03-23 Vezi mai mult

Combaterea epidemiei și ajutor Xinjiang

Dragostea cea mare nu are limite, uniţi vor veni împreună. Noua epidemie de pneumonie coroana din Urumqi, Xinjiang a afectat inimile oamenilor din întreaga țară. Sub îndrumarea Grupului Național de Expert pentru Tratamentul Medical, în conformitate cu cea de a șaptea ediție a noului plan de diagnostic și tratament al pneumoniei coronavirusului, emis de Comisia națională de sănătate; să adere la integrarea medicinei chineze și occidentale, a unei persoane, a unei politici, a cooperării multidisciplinare și a tratamentului științific și eficient.

2022-03-23 Vezi mai mult

Actualizarea etichetei de mediu stimulează reforma tehnică în industria uşilor lemnului

Acum câteva zile, standardul național de mediu "Cerințe tehnice pentru produse de etichetare a mediului-Furnitură" eliberat de Ministerul Ministerului Protecţia mediului va fi implementată oficial începând cu 1 februarie, în comparaţie cu standardele implementate anterior, noua versiune a standardului sporește cerințele pentru recuperarea și tratarea deșeurilor în procesul de producție;

2022-03-23 Vezi mai mult

Vezi mai mult