DESPRE

Suntem principalul producător & furnizor de uși de oțel, uși de securitate, uși și ferestre Prehung , uși școală , Ușile spitalului, ușile de foc și alte obiceiuri fac uși. Produsele sunt utilizate în principal în containere de transport maritim, casa prefab, școală, spital și o varietate de sectoare rezidențiale, comerciale și industriale. Ne aflăm în estul Chinei, la o oră de mers cu maşina de Shanghai. Suntem o colecție de cercetare și dezvoltare, proiectare, vânzări și servicii într-una dintre întreprinderile moderne. Avem o echipă profesionistă de vânzări, de cercetare şi dezvoltare şi echipa tehnică. Mai ales bun la toate tipurile personalizate personalizate de cercetare a ușii de oțel și dezvoltare. Am stabilit relații de cooperare pe termen lung și stabile cu clienții din Asia de Sud-Est, Europa și America, cum ar fi Marea Britanie, Australia, Filipine, Israel, Brazilia, etc. Implementăm întotdeauna esenţa de "calitate, integritate, pragmatism și inovare”, și să urmărească în mod neîndeplinit calitatea și serviciul produselor. Configurați brandul companiei, depune eforturi pentru a îmbunătăți înțelegerea clientului, recunoașterea și satisfacția produselor. Credem că compania noastră vă va oferi produse și servicii de calitate. Deţinem compania noastră de producţie profesională, care a fost fondată în 2000 şi acoperă o suprafaţă de 13000 s, cu atelier de 25000 s. Acesta are atelier modern și echipamente de producție avansate, personal de conducere de înaltă calitate și personal de producție tehnică de înaltă tehnologie și modul de gestionare avansat. Compania a stabilit un parteneriat bun și stabil cu multe întreprinderi chinezești, cum ar fi CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, carcase GS, spațiu prefab case, etc.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Cerințe de instalare pentru ușile de incendiu din oțel

În timpul procesului de instalare a ușilor de incendiu din oțel, având în vedere deformarea de îndoire a cadrului ușii, ar trebui să fie susținută de plăci din lemn în direcția lățime a cadrului ușii.

2022-07-19 Vezi mai mult

Caracteristici de otel containere de zinc

Oțel din zinc este un fel de obloane din material din aliaj de zinc, care poate fi folosit și ca fereastră de protecție.

2022-08-10 Vezi mai mult

Cum de a cumpăra oțel de spital ușă curate

Există mulți producători de uși din oțel, produsele sunt inegale, iar poziția pieței este scăzută. Fiecare producător are în esență greutate, dar ignoră importanța calității produsului.

2022-08-02 Vezi mai mult

Cerințe de etanșare a aerului pentru ușile de incendiu

Ușă de foc de oțel se referă la rama uși, rama de frunze de ușă și panoul de frunze de ușă din material de oțel. În cazul în care frunzele ușii este umplut cu material non-toxic și inofensiv de foc-izolant și de căldură; și este compus din accesorii ipotecate de foc.

2022-09-16 Vezi mai mult

Caracteristici de planificare a dispozitivelor de căldură pentru obloane din oțel

Prize de aer este stabilit pe partea din față a produsului și ghidat de obloane de oțel, care poate face faţă complet dezavantajelor de radiatoare tradiţionale sufland pereţi negri şi să stabilească un curat şi frumos în interior. mediul pentru tine.

2022-08-08 Vezi mai mult

Metoda de instalare a ușii de incendiu din oțel

Există unele diferențe în metoda de instalare între ușile de incendiu din oțel și ușile de incendiu din lemn. Este, de asemenea, ușor diferit de evaluarea focului.

2022-08-30 Vezi mai mult

Utilizarea ușilor de evacuare de urgență

Cu excepția atelierelor de producție din clasele A și B, direcția de deschidere a ușii de evacuare nu este limitată pentru camere cu ≤ 60 de persoane și numărul mediu de persoane evacuate pe ușă ≤30.

2022-08-18 Vezi mai mult

Cumpararea abilităților de uși din oțel pre-congelate

Dacă uşa de oţel e o uşă electrică de mare viteză şi dacă poate fi oprită manual, astfel încât ușa de oțel să fie deschisă rapid chiar și în cazul unei întreruperi de curent.

2022-09-22 Vezi mai mult

Vezi mai mult