OM

Vi er den førende produsenten og leverandøren av ståldører, sikkerhetsdører, dører og vinduer, skoledører, sykehusdører, branndører og annet bruk lager dører. Produktene brukes hovedsakelig i container, prefab hus, skole, sykehus og en rekke bolig-, handels- og industrisektorer. Vi ligger i Øst-Kina, en times kjøretur fra Shanghai. Vi er en samling av forskning og utvikling, design, salg og service i en av de moderne foretakene. Vi har et profesjonelt salgsteam, forskning og utvikling og teknisk team. Særlig god på alle slags personlig brukt ståldørforskning og utviklingsdesign. Vi har etablert langsiktige og stabile samarbeidsforbindelser med kunder i Sørøst - Asia, Europa og Amerika, som Storbritannia, Australia, Filippinene, Israel, Brasil osv. Vi implementerer alltid essensen av "kvalitet, integritet, pragmatisme og innovasjon", og uten å forfølge produktenes kvalitet og service. Sett opp firmaets merke, bestreb på å forbedre kundens forståelse, anerkjennelse og tilfredshet av produkter. Vi tror at firmaet vårt vil tilby deg kvalitetsprodukter og tjenester. Vi eier vårt profesjonelle produksjonsselskap som ble grunnlagt i 2000 og dekker et areal på 13000 i med verksted på 25000 i. Den har moderne verksted og avansert produksjonsutstyr, høykvalitetsstyringspersonale og høyteknologisk produksjonspersonale og avansert ledelsesmåte. Selskapet har etablert godt og stabilt samarbeidspartnerskap med mange kjente kinesiske foretak som CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS hus, husplass, osv.

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Krav til installasjon av branndører av stål

Under installasjonen av branndører av stål, idet dørkarmene den skal støttes av treskiller i dørkarmens bredde.

2022-07-19 se mer

Egenskaper ved sinkstålsluk

Sinkstållukker er en slags lukker laget av sinklegeringsmateriale, som også kan brukes som beskyttende vinduer.

2022-08-10 se mer

Hvordan du kjøper sykehusstål ren dør

Det finnes mange ståldørprodusenter, produktene er ujevne, og markedsstillingen er lav. Hver produsent har hovedsakelig vekt, men ignorerer betydningen av produktkvalitet.

2022-08-02 se mer

Krav til lufttetthet for branndører

Branndør i stål henviser til dørkarmen, dørkarmen og dørbladpanelet av stålmateriale. Dersom dørbladet er fylt med materiale, er det fylt med ikke giftig og harmløst brannsikkert og varmeisolerende materiale, og består av brannsikkert maskinvaretilbehør.

2022-09-16 se mer

Egenskaper ved planlegging av varmeavløpning for stålbeholdere

Luftutløpet er satt på forsiden av produktet og styrt av skodder av stål. som fullstendig kan håndtere ulemper ved tradisjonelle radiatorer som blåser svarte vegger og setter opp en ren og vakker innende miljø for deg.

2022-08-08 se mer

Installasjonsmetode for branndør av stål

Det er visse forskjeller i installasjonsmetoden mellom branndører av stål og branndører av tre. Den er også litt annerledes enn brannklassen.

2022-08-30 se mer

Bruk av nødevakueringsdører

Unntatt produksjonsverksteder i klasse A og B, evakueringsdørens åpningsretning ikke er begrenset for rom med ≤ 60 personer og gjennomsnittlig antall evakuerte personer per dør ≤ 30.

2022-08-18 se mer

Kjøp ferdigheter til døre i forhåndsmontert stål

Om forhåndsdøren av stålet er en elektrisk høyhastighetsdør, og om den kan slukkes av manuelt, slik at forhåndsdøren kan åpnes raskt selv i tilfelle strømafbryting.

2022-09-22 se mer

se mer