OM

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

Kvalitet stålskører som trenger oppmerksomhet

Kvalitetsbruksdør er svært viktig utstyr i fabrikker, butikker, sykehus og offentlige steder, de spiller en rolle når det gjelder å beskytte viktig utstyr og gjenstander.

2023-05-19 se mer

Markedets etterspørsel etter kvalitet fluktør øker gradvis.

Kvalitet Escape Door er en viktig komponent i arkitektonisk design. Den er vanligvis montert ved siden av nødutrømningspasser eller vinduer som branntrapp og nødutganger, å gi folk sikkerhet i brann eller andre nødssituasjoner.

2023-04-19 se mer

Introduksjon i rollen som branndører av stål

Vi må sjekke om råstoffene er brannsikre materialer av høy kvalitet. dørkarmen og fyllingen innenfor døren, og om det har nådd tilsvarende brannsikkerhet i samsvar med brannsikre standarder.

2022-12-30 se mer

Varmebølgen i den pakkede kassehuset

Fordelen med den pakkede boksen er at den kan flyttes. Containerhuset er innbegrepet av moderne arkitektur. Gjennomfør mobile funksjoner. Prisen på containerhus er mye billigere enn de tradisjonelle husene, og i det hele tatt går det ikke tapt av tradisjonelle hus. Konceptet for containerhuset er miljøvern, energibesparelse og rask. Rent innendørs og sanitær vil ikke ha dårlig gass, så det er ingen grunn til å bekymre seg for at det finnes skadelige gasser.

2022-03-23 se mer

Hvordan bedømme varmeisoleringsytelsen til aluminiumlegeringsdører og vinduer?

Brukt bro aluminium er et populært dør- og vindusprodukt i Kina. For noen dekorasjonsforbrukere, er det første valget selvfølgelig ødelagde aluminiumsdører og vinduer, men ødelagde aluminiumsdører og vinduer er også forholdsvis dyre. Hvis du vil kjøpe billig brutt bro aluminium, vil du velge noe Divcellaneous brand ødelagt bro aluminium, der varmeisoleringsbåndet er det viktigste.

2022-03-23 se mer

Kjemp mot epidemien og hjelp Xinjiang.

Stor kjærlighet har ingen grenser. Den nye kronepneumoniepidemien i Urumqi, Xinjiang, har påvirket hjertet til folk over hele landet. Under ledelse av den nasjonale ekspertgruppen for medisinsk behandling, i samsvar med den sjuende utgaven av den nye diagnose- og behandlingsplanen for koronaviruspneumoni utstedt av den nasjonale helsemyndigheten, overholde integrasjonen av kinesisk og vestlig medisin, én person, én politikk, tverrfaglig samarbeid og vitenskapelig og effektiv behandling.

2022-03-23 se mer

Oppgradering av miljømerket stimulerer tekniske reformer i tredørindustrien

For noen dager siden, den nasjonale miljøstandarden «Tekniske krav til miljømerkerkningsprodukter-Furniture» utstedt av departementet Miljøvern vil bli gjennomført offisielt fra 1. februar i sammenligning med de tidligere gjennomførte standardene, den nye versjonen av standarden øker kravene til gjenvinning og behandling av avfall i produksjonsprosessen,

2022-03-23 se mer

I den midlertidige byggebransjen dreper det mobile huset!

2022-03-23 se mer

se mer