PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Kwaliteit stalen schachtdeur zaken die aandacht nodig hebben

Kwaliteit stalen schachtdeur is zeer belangrijke apparatuur in fabrieken, winkels, ziekenhuizen en openbare plaatsen, ze spelen een rol bij het beschermen van belangrijke apparatuur en items.

2023-05-19 Bekijk meer

De marktvraag naar kwaliteit Escape Door neemt geleidelijk toe

Kwaliteit Escape Door is een belangrijk onderdeel in architectonisch ontwerp. Het wordt meestal naast noodvluchtdoorgangen of ramen geïnstalleerd als brandtrap en noodvluchtuitgangen, waardoor mensen veilig zijn in brand-of andere noodsituaties.

2023-04-19 Bekijk meer

Inleiding tot de rol van stalen branddeuren

Wat we moeten controleren, is of de grondstoffen brandwerende materialen van hoge kwaliteit zijn, inclusief het deurblad, het deurkozijn en de vulling in de deur; en of het de bijbehorende brandwerende heeft bereikt volgens de verdeling van brandwerende normen.

2022-12-30 Bekijk meer

Wat zijn de belangrijkste punten voor het kiezen van een stalen nooduitgangsdeur

Er zijn veel materialen voor deuren op de markt. Veel voorkomende zijn staal, hout, aluminiumlegering en staal-hout combinatie, enz.

2022-07-07 Bekijk meer

De hittegolf van het verpakte dooshuis

Het voordeel van het ingepakte dooshuis is dat het kan worden verplaatst. Het containerhuis is de belichaming van moderne architectuur. Realiseer mobiele functies. De prijs van containerhuizen is veel goedkoper dan traditionele huizen, en de bruikbaarheid gaat helemaal niet verloren aan traditionele huizen. Het bouwconcept van het containerhuis is milieubescherming, energiebesparing en snel. Binnen schoon en sanitair heeft geen slecht gas, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het bestaan van schadelijke gassen.

2022-03-23 Bekijk meer

Hoe de thermische isolatieprestaties van deuren en ramen van aluminiumlegering beoordelen?

Gebroken brug aluminium is een populair deur-en raamproduct in China. Voor sommige decoratieconsumenten is de eerste keuze natuurlijk gebroken aluminium brugdeuren en-ramen, maar ook gebroken brug aluminium deuren en ramen zijn relatief duur. Als u goedkoop gebroken brugaluminium wilt kopen, kiest u voor een aantal diverse gebroken brugaluminium van het merk, waarin de warmte-isolatiestrip het belangrijkst is.

2022-03-23 Bekijk meer

Bestrijd de epidemie en hulp Xinjiang

Grote liefde heeft geen grenzen, verenigd zal samenkomen. De nieuwe epidemie van kroonpneumonie in Urumqi, Xinjiang, heeft de harten van mensen in het hele land aangetast. Onder leiding van de National Medical Treatment Expert Group, in overeenstemming met de zevende editie van het nieuwe coronavirus-pneumonie-diagnose en behandelplan uitgegeven door de National Health Commission, houdt u zich aan de integratie van Chinese en westerse geneeskunde, één persoon, één beleid, multidisciplinaire samenwerking en wetenschappelijke en efficiënte behandeling.

2022-03-23 Bekijk meer

Upgrades van milieuetiketten stimuleren technische hervormingen in de houtdeurindustrie

Een paar dagen geleden zal de nationale milieunorm "Technische vereisten voor milieu-etiketteringsproducten-meubilair", uitgegeven door het ministerie van Milieubescherming, officieel worden geïmplementeerd vanaf 1 februari. Vergeleken met de eerder geïmplementeerde normen, verhoogt de nieuwe versie van de norm de vereisten voor afvalterugwinning en behandeling in het productieproces,

2022-03-23 Bekijk meer

Bekijk meer