TENTANG KAMI

melihat lebih banyak

BERITA

Perkara pintu aci keluli berkualiti memerlukan perhatian

Pintu aci keluli berkualiti adalah peralatan yang sangat penting di kilang, kedai, hospital dan tempat awam, mereka memainkan peranan dalam melindungi peralatan dan barangan penting.


Permintaan pasaran untuk pintu melarikan diri yang berkualiti secara beransur-ansur meningkat

Pintu melarikan diri berkualiti adalah komponen penting dalam reka bentuk seni bina. Ia biasanya dipasang di sebelah laluan kecemasan melarikan diri atau tingkap sebagai melarikan diri kebakaran dan keluar kecemasan melarikan diri, menyediakan orang dengan keselamatan dalam kebakaran atau situasi kecemasan lain.


Pengenalan kepada peranan pintu api keluli

Apa yang perlu kita periksa adalah sama ada bahan mentah adalah bahan tahan api berkualiti tinggi, termasuk daun pintu, bingkai pintu dan pemadat di dalam pintu; dan sama ada ia telah mencapai fireproof sepadan mengikut pembahagian piawaian fireproof.


Gelombang haba rumah kotak yang dibungkus

Kelebihan rumah kotak yang dibungkus adalah bahawa ia boleh dipindahkan. Rumah kontena adalah lambang seni bina moden. Menyedari fungsi mudah alih. Harga rumah kontena jauh lebih murah daripada rumah tradisional, dan kepraktisan tidak hilang ke rumah tradisional sama sekali. Konsep pembinaan rumah kontena adalah perlindungan alam sekitar, penjimatan tenaga dan cepat. Bersih dan kebersihan dalaman tidak akan mempunyai gas yang buruk, jadi tidak perlu risau tentang kewujudan gas berbahaya.


Bagaimana untuk menilai prestasi penebat haba pintu aloi aluminium dan tingkap?

Aluminium jambatan patah adalah produk pintu dan tingkap yang popular di China. Bagi sesetengah pengguna hiasan, pilihan pertama sudah tentu pintu aluminium jambatan patah dan tingkap, tetapi pintu aluminium jambatan patah dan tingkap juga agak mahal. Jika anda ingin membeli aluminium jambatan patah murah, anda akan memilih beberapa aluminium jambatan patah pelbagai jenama, di mana jalur penebat haba adalah yang paling penting.


Melawan wabak dan bantuan Xinjiang

Cinta yang hebat tidak mempunyai sempadan, bersatu akan datang bersama-sama. Wabak pneumonia mahkota baru di Urumqi, Xinjiang telah menjejaskan hati orang di seluruh negara. Di bawah bimbingan kumpulan pakar rawatan perubatan kebangsaan, selaras dengan edisi ketujuh diagnosis dan pelan rawatan pneumonia coronavirus baru yang dikeluarkan oleh suruhanjaya kesihatan kebangsaan, mematuhi integrasi perubatan cina dan barat, satu orang, satu dasar, kerjasama pelbagai disiplin, dan rawatan saintifik dan cekap.


Peningkatan label alam sekitar merangsang pembaharuan teknikal dalam industri pintu kayu

Beberapa hari yang lalu, piawaian alam sekitar kebangsaan "keperluan teknikal untuk produk pelabelan alam sekitar-perabot" yang dikeluarkan oleh kementerian perlindungan alam sekitar akan dilaksanakan secara rasmi dari 1 februari. Berbanding dengan piawaian yang telah dilaksanakan sebelum ini, versi baru standard meningkatkan keperluan untuk pemulihan sisa dan rawatan dalam proses pengeluaran,


melihat lebih banyak