TENTANG KAMI

Kami adalah pengeluar terkemuka & pembekal pintu keluli, pintu keselamatan, pintu & tingkap prehung, pintu sekolah, pintu hospital, pintu kebakaran dan pintu mades adat lain. Produk ini digunakan terutamanya dalam kontena perkapalan, rumah prefab, sekolah, hospital dan pelbagai sektor kediaman, komersil dan perindustrian. Kami terletak di timur China, satu jam memandu dari Shanghai. Kami adalah koleksi penyelidikan dan pembangunan, reka bentuk, jualan dan perkhidmatan di salah satu perusahaan moden. Kami mempunyai pasukan jualan profesional dan penyelidikan dan pembangunan dan pasukan teknikal. Terutama baik pada semua jenis penyelidikan pintu keluli peribadi dan reka bentuk pembangunan. Kami telah mewujudkan hubungan kerjasama jangka panjang dan stabil dengan pelanggan di Asia tenggara, eropah dan amerika, seperti UK,Australia, filipina, Israel, Brazil, dll. Kami sentiasa melaksanakan intipati "kualiti, integriti, pragmatik dan inovasi", dan secara tidak sengaja mengejar kualiti dan perkhidmatan produk. Sediakan jenama syarikat, berusaha untuk meningkatkan pemahaman pelanggan, pengiktirafan dan kepuasan produk. Kami percaya bahawa syarikat kami akan menyediakan anda dengan produk dan perkhidmatan yang berkualiti. Kami memiliki syarikat pengeluaran profesional kami yang ditubuhkan pada tahun 2000 dan meliputi kawasan seluas 13000 ㎡ dengan bengkel 25000 ㎡. Ia mempunyai bengkel moden dan peralatan pengeluaran canggih, kakitangan pengurusan berkualiti tinggi dan kakitangan pengeluaran teknikal berteknologi tinggi dan mod pengurusan lanjutan. Syarikat itu telah menubuhkan perkongsian koperasi yang baik dan stabil dengan banyak perusahaan cina yang terkenal seperti CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, perumahan GS, rumah prefab ruang, dan sebagainya.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Keperluan pemasangan untuk pintu api keluli

Semasa proses pemasangan pintu api keluli, memandangkan ubah bentuk lenturan bingkai pintu, ia harus disokong oleh bilah kayu dalam arah lebar bingkai pintu.


Ciri-ciri penutup bekas keluli zink

Pengatup keluli zink adalah sejenis pengatup yang diperbuat daripada bahan aloi zink, yang juga boleh digunakan sebagai tingkap pelindung.


Bagaimana untuk membeli pintu bersih keluli hospital

Terdapat banyak pengeluar pintu keluli, produk tidak merata, dan kedudukan pasaran rendah. Setiap pengeluar pada dasarnya mempunyai berat badan, tetapi mengabaikan kepentingan kualiti produk.


Keperluan Airtightness untuk pintu kebakaran

Pintu api keluli merujuk kepada bingkai pintu, bingkai daun pintu dan panel daun pintu yang diperbuat daripada bahan keluli. Jika daun pintu dipenuhi dengan bahan, ia dipenuhi dengan bahan tahan api yang tidak toksik dan tidak berbahaya dan bahan penebat haba, dan ia terdiri daripada aksesori perkakasan kebakaran.


Ciri-ciri perancangan pelesapan haba untuk penutup bekas keluli

Saluran udara ditetapkan di bahagian depan produk dan dipandu oleh penutup bekas keluli, yang benar-benar boleh menangani kelemahan radiator tradisional yang meniup dinding hitam dan menubuhkan persekitaran dalaman yang bersih dan indah untuk anda.


Kaedah pemasangan pintu api keluli

Terdapat beberapa perbezaan dalam kaedah pemasangan antara pintu api keluli dan pintu api kayu. Ia juga sedikit berbeza daripada penarafan kebakaran.


Penggunaan pintu pemindahan kecemasan

Kecuali bengkel pengeluaran kelas A dan B, arah pembukaan pintu pemindahan tidak terhad untuk bilik dengan ≤ 60 orang dan purata bilangan orang yang dipindahkan setiap pintu ≤ 30.


Kelebihan rumah pasang siap keluli warna

Struktur yang boleh dipercayai: sistem struktur fleksibel keluli ringan adalah selamat dan boleh dipercayai, dan memenuhi keperluan spesifikasi reka bentuk struktur bangunan.


melihat lebih banyak