TENTANG KAMI

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Keperluan pemasangan untuk pintu api keluli

Semasa proses pemasangan pintu api keluli, memandangkan ubah bentuk lenturan bingkai pintu, ia harus disokong oleh bilah kayu dalam arah lebar bingkai pintu.


Ciri-ciri penutup bekas keluli zink

Pengatup keluli zink adalah sejenis pengatup yang diperbuat daripada bahan aloi zink, yang juga boleh digunakan sebagai tingkap pelindung.


Bagaimana untuk membeli pintu bersih keluli hospital

Terdapat banyak pengeluar pintu keluli, produk tidak merata, dan kedudukan pasaran rendah. Setiap pengeluar pada dasarnya mempunyai berat badan, tetapi mengabaikan kepentingan kualiti produk.


Keperluan Airtightness untuk pintu kebakaran

Pintu api keluli merujuk kepada bingkai pintu, bingkai daun pintu dan panel daun pintu yang diperbuat daripada bahan keluli. Jika daun pintu dipenuhi dengan bahan, ia dipenuhi dengan bahan tahan api yang tidak toksik dan tidak berbahaya dan bahan penebat haba, dan ia terdiri daripada aksesori perkakasan kebakaran.


Ciri-ciri perancangan pelesapan haba untuk penutup bekas keluli

Saluran udara ditetapkan di bahagian depan produk dan dipandu oleh penutup bekas keluli, yang benar-benar boleh menangani kelemahan radiator tradisional yang meniup dinding hitam dan menubuhkan persekitaran dalaman yang bersih dan indah untuk anda.


Kaedah pemasangan pintu api keluli

Terdapat beberapa perbezaan dalam kaedah pemasangan antara pintu api keluli dan pintu api kayu. Ia juga sedikit berbeza daripada penarafan kebakaran.


Penggunaan pintu pemindahan kecemasan

Kecuali bengkel pengeluaran kelas A dan B, arah pembukaan pintu pemindahan tidak terhad untuk bilik dengan ≤ 60 orang dan purata bilangan orang yang dipindahkan setiap pintu ≤ 30.


Membeli kemahiran pintu pra-digantung keluli

Sama ada pintu pra-gantung keluli adalah pintu berkelajuan tinggi elektrik, dan sama ada ia boleh dimatikan secara manual, supaya pintu pra-gantung keluli boleh dibuka dengan cepat walaupun sekiranya berlaku gangguan kuasa.


melihat lebih banyak