Производи

Гледај Повеќе

Вести

Квалитет Стил Шафт врата потребни внимание

Квалитет Стил Шафт Врата е многу важна опрема во фабриките, продавници, болници и јавни места. Тие играат улога во заштитата на важните опреми и предмети.


Побарувачката на пазарот за квалитетот за бегање врата постепено се зголемува.

Квалитетот е важна компонента во архитектонскиот дизајн. Обично е инсталиран покрај патеките за бегство или прозорци како бегство за пожар и излез на итни излези. Да им обезбеди на луѓето безбедност во пожарот или други вонредни ситуации.


Воведување на улогата на челичните пожарни врати

Мораме да провериме дали нејзините сурови се високи квалитетни пожарни материјали, вклучувајќи го и неговиот лист, Рамка на вратата и вртење во вратата; и дали тој стигнал до соодветното огнено отпорно според поделбата на огнени стандарди.


Топлината брана на спакуваната куќа.

Предноста на пакуваната куќа е тоа што може да се премести. Контејнерската куќа е епитомија на модерната архитектура. Сфати ги мобилните функции. Цената на контејнерските куќи е многу поевтини од традиционалните куќи, а воопшто не е изгубена од традиционалните куќи. Градежниот концепт на контејнерската куќа е заштита на животната средина, заштеда енергија и брзо. Затоа нема потреба да се грижиме за постоењето на штетни гасови.


Како да ја процениме термалната изолација на вратите и прозорците на алуминија?


Борете се со епидемијата и помагајте на Синцјанг


Продолжување на етикетата на животната средина поттикнуваат технички реформи во индустријата на дрвената врата

Пред неколку дена, Националниот стандард „Теххнички потреби за еколошките производи“ издаден од Министерството на Заштитата на животната средина официјално ќе биде спроведена од февруари 1. Новата верзија на стандардите ги зголемува барањата за заздравување на отпадот и третманот во процесот на производство,


Гледај Повеќе