за нас

Ние сме водечки продуцент и снабдувач на челични врати, безбедносните врати, врати и прозорци, училишта, Болничките врати, пожарни врати и други обичаи прават врати. Овие производи се користат главно во контејнерот за испраќање, префаб куќа, училиште, болница и разни резиденција, комерцијални и индустриски сектори. Ние сме наоѓани во источна Кина, еден час од Шангај. Ние сме колекција на истражување и развој, дизајн, продажба и услуга во една од модерните претпријатија. Имаме професионален тим, истражувачки и развој и технички тим. Особено добро во секакви видови личностизирани истражувачки и дизајн за развој. Отворивме долгорочни и стабилни соработни односи со муштериите во Југоисточна Азија, Европа и Америка, како што е Велика Британија, Австралија, Филипините, Израел, Бразил итн. Секогаш го имплементираме суштинсот на "квалитет, интегритетот, Прагматизмот и иновацијата ", и непостојатно го следат квалитетот и услугата на производите. Подгответе го брендот на компанијата, настојте се да го подобри разбирањето, признавањето и задоволството на производите. Веруваме дека нашата компанија ќе ви обезбеди квалитетни производи и услуги. Ние го поседуваме нашето професионално производство претпријатие кое беше основано во 2000 година и покрива областа од 13000 ㎡ со работилница од 25000 ㎡. Има модерна работилница и напредна производствена опрема, Високиот квалитет персонал за менаџмент и високиот технички продукциски персонал и напредниот менаџмент. Претпријатието воспостави добра и стабилна соработка со многу познати кинески претпријатија како што е CSCEC, CRCC, Алгеко Chengdong, сместување на GS, префаб на куќата, итн.

Гледај Повеќе

Производи

Излез врата за челична безбедност.

<p>во споредба со нашата челична обезбедување, Нашиот челичен обезбедување на вратата на излезот е со брав за бегство. Тоа е произведувано од посебен челик и со инализирана јадро и четири маки. </p> <p>Нашата челична обезбедување... Вратите доаѓаат со надворешно лице. Ние нудиме опсег бравови надвор од пристап на уредите ако треба да ја користите вратата за бегство како влез. </p> <p>совршено за внатрешни врати, каде што е потребна врата fire, Тие се мртви со палто со опции на бои. </p> <p>Овие челикски безбедносни врати на излезот, исто така, содржат повеќекратен систем за заклучување на повеќе точки, за да можеш да го заштитиш и да го обезбедиш своето. имот. Според регулативите за заштита, овие врати доаѓаат дадени со поблиска врата во близина на притискањето или влечката страна. (Ве молам изберете при купување) </p>

Гледај Повеќе

Вести

Барања за инсталација за челични пожари

За време на процесот на инсталација на челични пожарни врати, со оглед на деформацијата на вратата, Тоа треба да биде поддржано со дрвени ленти во ширината на рамката.


Обликви на контејнери за зинк челики

Зинчки челик е еден вид откачувач направен од материјал за цинк, кој може и да се користи како заштитен прозорец.


Како да купиш чиста врата во болница.

Има многу производители на челични врати, производите се неедно, а позицијата на пазарот е ниска. Секој производител во основа има тежина, но ја игнорира важноста на квалитетот на производите.


Потребни за пожарни врати

Пожарникарската врата се однесува на вратата, рамката на вратата и листовите на вратата направени од челичен материјал. Ако лисјата на вратата е полна со материјал, тој е полн со нетоксични и безопасни пожарни и материјали кои се потешка, и се состои од пристапни на хардвери.


Карактеристики на планирање на исчезнувањето на топлината за затворање на челични контејнери

Воздухот е поставен на предниот дел на производот и воден со челични контејнери. кои можат целосно да се справат со недостатоците на традиционалните радијатори кои дуваат црни ѕидови и да поставуваат чист и прекрасен дом околина за тебе.


Методот за инсталација на вратата на челичен пожар.

Постојат некои разлики во методот за инсталација помеѓу челиковите врати и дрвени пожарни врати. Исто така е малку поразлично од рејтингот на пожарот.


Користење на врати за итни евакуации

Освен работилници на продукцијата А и Б, Отворената насока на вратата на евакуацијата не е ограничена за соби со ≤60 лица и просечен број на евакуирани лица по врата ≤30.


Купување вештини на челични врати

Дали челичната врата е електрична висока врата, и дали може да се движи рачно, Така што челичната врата може брзо да биде отворена дури и во случај на истегнување на струја.


Гледај Повеќе