TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Minőségi acél tengely ajtó kérdések igénylő figyelmet

Minőségi acél tengely ajtó nagyon fontos berendezések a gyárak, üzletek, kórházak és a nyilvános helyeken, szerepet játszanak a fontos berendezések és elemek védelmében.

2023-05-19 mutass többet

A piaci kereslet a minőségi menekülés ajtó fokozatosan növekszik

A minőségi szökési ajtó fontos eleme az építészeti tervezésnek. Rendszerint a sürgősségi menekülési járatok vagy ablakok mellé telepítik, mint a tűzszökési és a sürgősségi kijárat, biztosítva az embereket a tűzben vagy más vészhelyzetekben.

2023-04-19 mutass többet

Bevezetés a szerepe acél tűzajtók

Mi kell ellenőrizni, hogy a nyersanyagok kiváló minőségű tűzálló anyagok, beleértve az ajtólap, ajtókeret és a töltelék az ajtó belsejében; és hogy elérte-e a megfelelő tűzálló a tűzálló szabványok felosztásának megfelelően.

2022-12-30 mutass többet

Mik a legfontosabb pontok az acél vészhelyzeti ajtó kiválasztásához

Sok anyag ajtók a piacon. Közös az acél, a fa, az alumínium ötvözet és az acél-fa kombináció stb.

2022-07-07 mutass többet

A csomagolt dobozház hőhulláma

A csomagolt dobozház előnye, hogy mozgatható. A konténerház a modern építészet megtestesítője. Megvalósítsa a mobil funkciókat. A konténerházak ára sokkal olcsóbb, mint a hagyományos házak, és a praktikusság egyáltalán nem veszett el a hagyományos házaknál. A konténerház építési koncepciója környezetvédelem, energiatakarékos és gyors. Beltéri tiszta és egészségügyi nem lesz rossz gáz, így nem kell aggódni a létezése káros gázok.

2022-03-23 mutass többet

Hogyan lehet megítélni a hőszigetelés teljesítményét alumínium ötvözet ajtók és ablakok?

Broken bridge alumínium egy népszerű ajtó és ablak termék kínában. Egyes dekorációs fogyasztók számára az első választás természetesen törött híd alumínium ajtók és ablakok, de a törött híd alumínium ajtók és ablakok is viszonylag drágák. Ha szeretne vásárolni olcsó törött híd alumínium, akkor választ néhány különböző márka törött híd alumínium, amelyben a hőszigetelő szalag a legfontosabb.

2022-03-23 mutass többet

Küzdelem a járvány és segítség xinjiang

A nagy szeretetnek nincsenek határai, egyesülve jönnek össze. Az új koronás tüdőgyulladás járvány urumqi, xinjiang érintette az emberek szívét az egész országban. A nemzeti egészségügyi bizottság által kiadott új koronavírus tüdőgyulladás-diagnosztika és-kezelési terv hetedik kiadása szerint a nemzeti egészségügyi bizottság irányítása alatt, tartsa be a kínai és nyugati orvostudomány integrációját, egy személyt, egy politikát, multidiszciplináris együttműködést és tudományos és hatékony kezelést.

2022-03-23 mutass többet

Környezeti címke frissítések ösztönzik a műszaki reform a fa ajtó ipar

Néhány nappal ezelőtt a környezetvédelmi minisztérium által kiadott nemzeti környezetvédelmi szabvány "műszaki követelmények a környezetcímkézési termékekre-bútorok" hivatalosan február 1-jétől valósul meg. a korábban megvalósított szabványokhoz képest a szabvány új változata növeli a hulladék hasznosítására és feldolgozására vonatkozó követelményeket a termelési folyamatban,

2022-03-23 mutass többet

mutass többet