RóLUNK

Mi vagyunk a vezető gyártója és szállítója acél ajtók, biztonsági ajtók, prehung ajtók és ablakok, iskolai ajtók, kórház ajtók, tűz ajtók és egyéb egyedi mades ajtók. A termékeket elsősorban a hajózási konténerek, a prefab ház, az iskola, a kórház és a különböző lakossági, kereskedelmi és ipari ágazatok. Mi található kelet-kínában, egy óra autóútra sanghajtól. Mi egy gyűjtemény a kutatás és fejlesztés, tervezés, értékesítés és szolgáltatás az egyik modern vállalkozások. Van egy professzionális értékesítési csapat és a kutatás és fejlesztés és a technikai csapat. Különösen jó mindenféle személyre szabott acél ajtó kutatás-és fejlesztési tervezés. Hosszú távú és stabil együttműködési kapcsolatokat hoztunk létre délkelet-ázsiában, európában és amerikában, például az egyesült királyságban, ausztráliában, fülöp-szigeteken, izraelben, brazíliában stb. mindig megvalósítjuk a "minőség, integritás, pragmatizmus és innováció" lényegét, és korlátlanul folytatjuk a termékek minőségét és szolgáltatását. Hozzon létre a cég márkáját, törekedni, hogy javítsa az ügyfél megértését, elismerését és a termékek elégedettségét. Úgy véljük, hogy cégünk minőségi termékeket és szolgáltatásokat nyújt önnek. Mi birtokolja a professzionális gyártó cég, amely 2000-ben alakult, és területe 13000-es, a műhely 25000-es. Modern műhely és fejlett gyártási berendezések, kiváló minőségű vezetői személyzet és high-tech műszaki termelési személyzet és fejlett irányítási mód. A cég jó és stabil szövetkezeti partnerséget hozott létre számos jól ismert kínai vállalkozásokkal, mint a cscec, crcc, algeco chengdong, gs housing, house space prefab, stb.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Acél tűzajtók telepítési követelmények

Az acél tűzoltóajtók telepítési folyamata során, figyelembe véve az ajtókeret hajlítási deformációját, az ajtókeret szélességi irányában fából készült lécekkel kell alátámasztani.

2022-07-19 mutass többet

A cink acél tartályos redőnyök jellemzői

A cink acél zárja egyfajta cink ötvözet anyagból készült zár, amely védőablakban is használható.

2022-08-10 mutass többet

Hogyan vásárolhat kórház acél tiszta ajtó

Számos acélajtó gyártó van, a termékek egyenetlenek, és a piaci pozíció alacsony. Minden gyártó alapvetően súlya van, de figyelmen kívül hagyja a termék minőségének fontosságát.

2022-08-02 mutass többet

Légmentesség követelmények tűzajtók

Acél tűz ajtó utal az ajtó keret, ajtó levél keret és ajtó levél panel acélból készült. Ha az ajtólap anyaggal van kitöltve, akkor nem mérgező és ártalmatlan tűzálló és hőszigetelő anyaggal van kitöltve, és tűzálló hardvertartozékokból áll.

2022-09-16 mutass többet

Az acéltartályos redőnyök hőelvezetésének tervezésének jellemzői

A levegő kivezető van beállítva az elülső a termék és vezetett acél konténer redőnyök, amely teljesen kezelni a hátrányait a hagyományos radiátorok fújó fekete falak és hozzon létre egy tiszta és gyönyörű beltéri környezet az ön számára.

2022-08-08 mutass többet

Szerelési módszer acél tűzajtó

Az acél tűzajtók és a fából készült tűzajtók közötti szerelési módban van néhány különbség. A tűzminőségtől is kissé eltér.

2022-08-30 mutass többet

Sürgősségi evakuálási ajtók használata

Az a és b osztályú gyártóműhelyeket leszámítva az evakuálási ajtó nyitási iránya nem korlátozott a ≤ 60 fővel rendelkező helyiségekre, és az egy ajtónként töltött evakuált személyek átlagos száma ≤ 30.

2022-08-18 mutass többet

Az előnyök a színes acél előre gyártott házak

Megbízható szerkezet: a könnyű acél rugalmas szerkezeti rendszer biztonságos és megbízható, és megfelel az épületszerkezet tervezési specifikációk követelményeinek.

2022-09-05 mutass többet

mutass többet