O NAMA

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Kvalitetna čelična vrata otvora bitne potrebna pažnja

Kvaliteta čelična vrata je vrlo važna oprema u tvornicama, trgovinama, bolnicama i javnim mjestima, Igraju ulogu u zaštiti važne opreme i predmeta.

2023-05-19 vidi više

Potražnja na tržištu za kvalitetom Escape vrata postepeno raste

Kvalitetna Escape vrata je važna komponenta u arhitektonskom dizajnu. Obično se ugrađuje pored prolaza za hitne izlaze ili prozora kao požarne stepenice i izlaze za hitne izlaze. osiguravanje sigurnosti ljudima u požaru ili drugim vanrednim situacijama.

2023-04-19 vidi više

Uvod u ulogu čeličnih požarnih vrata

Ono što moramo provjeriti je da li su sirovini visokokvalitetni materijali, uključujući list vrata, okvir vrata i nadjev unutar vrata; i da li je dosegnuo odgovarajuće otporne vatre prema podjeli vatrootvornih standarda.

2022-12-30 vidi više

2022-07-07 vidi više

Toplotni val pakovane kutije kuæe

Prednost pakovane kutije je to što se može premjestiti. Kontejnička kuća je epitom moderne arhitekture. Uspostavite mobilne funkcije. Cijena kontejnerskih kuća je mnogo jeftinija od tradicionalnih kuća, a praktičnost se uopće ne izgubi za tradicionalne kuće. Koncept izgradnje kontejnerske kuće je zaštita okoliša, štednja energije i brza. Unutrašnja čista i sanitarna neće imati loš plin, tako da nema potrebe za brigom o postojanju štetnih plinova.

2022-03-23 vidi više

Kako procijeniti toplinsku izolaciju aluminijskih vrata i prozora?

Broken most aluminij je popularan vrata i prozor proizvod u Kini. Za neke ukrasne potrošače, prvi izbor je, naravno, slomljena aluminijska vrata i prozora, ali razbijeni most aluminijska vrata i prozori su također relativno skupi. Ako želite kupiti jeftin slomljeni most aluminijum, odabrat ćete neke razne brand slomljeni most aluminijum, u kojem je traka za toplinu izolaciju najvažnija.

2022-03-23 vidi više

Borba protiv epidemije i pomoæ Xinjianga

Velika ljubav nema granica, ujedinjen će se spojiti. Nova epidemija pneumonije u Urumqiju, Xinjiang je utjecala na srca ljudi širom zemlje. Pod vodstvom Nacionalne stručnjake za liječenje, u skladu s sedmom izdanju novog plana za dijagnostiku i plana liječenja s koronovirusom koji je izdala Nacionalna zdravstvena komisija, pridržava integraciju kineske i zapadne medicine, jedne osobe, jedne politike, multidisciplinarne suradnje te znanstveno i učinkovito liječenje.

2022-03-23 vidi više

Poboljšanje oznake okoliša podstakla tehničke reforme u industriji drvenih vrata drva

Prije nekoliko dana, nacionalni ekološki standard "Tehnički zahtjevi za proizvode označavanja okoliša-Furniture" izdani od strane Ministarstva Zaštita okoliša će se službeno provoditi od 1. veljače u odnosu na prethodno provedene standarde, u novoj verziji standarda povećava se zahtjevi za oporavku i obradu otpada u procesu proizvodnje,

2022-03-23 vidi više

vidi više