O NAMA

Mi smo vodeći proizvođač i dobavljač čeličnih vrata, sigurnosna vrata, prehung vrata i prozori, škola vrata, Bolnička vrata, požarna vrata i ostali običaji prave vrata. Proizvodi se uglavnom koriste u kontejneru, prefab kući, školi, bolnici i različitim stambenim, komercijalnim i industrijskim sektorima. Nalazimo se u istočnoj Kini, sat vožnje od Šangaja. Mi smo zbirka istraživanja i razvoja, dizajna, prodaje i usluge u jednom od suvremenih poduzeća. Imamo profesionalni tim za prodaju i istraživanje i razvoj i tehnički tim. Posebno dobar u svim vrstama personaliziranih čeličnih vrata istraživanja i dizajn razvoja. Uspostavili smo dugoročne i stabilne kooperativne odnose s kupcima u jugoistočnoj Aziji, Europi i Ameriki, kao što su Velika Britanija, Australija, Filipini, Izrael, Brazil, itd. Uvijek implementiramo suštinu "kvaliteta, integriteta, pragmatizam i inovacija", i nepokretno istražuju kvalitetu i usluge proizvoda. Postavite marku tvrtke, nastojite poboljšati razumijevanje, prepoznavanje i zadovoljstvo proizvoda. Vjerujemo da će vam naša tvrtka pružiti kvalitetne proizvode i usluge. Posjedujemo našu profesionalnu proizvodnu tvrtku koja je osnovana 2000. Ima modernu radionicu i naprednu proizvodnu opremu, visokokvalitetno upravljačko osoblje i visokotehnološko tehničko proizvodno osoblje i napredni način upravljanja. Tvrtka je uspostavila dobro i stabilno partnerstvo s mnogim poznatim kineskim poduzećima poput CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS kućišta, kućni prostor prefab, itd.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Zahtjevi za ugradnju čeličnih požarnih vrata

Tijekom postupka ugradnje čeličnih požarnih vrata, s obzirom na deformaciju savijanja okvira vrata, Trebalo bi ga podržati drvenim škriljem u širinom smjeru okvira vrata.

2022-07-19 vidi više

Značajke cinkove čelika

Zatvarač od cinkovog čelika je vrsta zatvarača izrađena od materijala za legiranje cinka, koji se može koristiti i kao zaštitni prozor.

2022-08-10 vidi više

Kako kupiti bolnički čelik čist vrata

Postoji mnogo proizvođača čeličnih vrata, proizvodi su neujednačeni, a tržišna pozicija je niska. Svaki proizvođač u osnovi ima težinu, ali ignorira važnost kvalitete proizvoda.

2022-08-02 vidi više

Zahtjevi za nepropusnost za vatrogasna vrata.

Čelična vatrogasna vrata odnose se na okvir vrata, okvir listova vrata i ploča listova od čelika. Ako je list vrata ispunjen materijalom, ispunjen je netoksičnim i bezopasnim vatro-otpornim i toplotno izolirajućim materijalom, i sastoji se od vatro-otpornih hardverskih pribora.

2022-09-16 vidi više

Karakteristike planiranja nestanka topline

Izlaz zraka postavljen je na prednjoj strani proizvoda i vodi čeličnim posudama, koji se može u potpunosti nositi sa nedostacima tradicionalnih radijatora koji duvaju crne zidove i postavljaju čistu i lijepu unutrašnjost. okruženje za tebe.

2022-08-08 vidi više

Način ugradnje čeličnih požarnih vrata

Postoje neke razlike u metodi instalacije između čeličnih požarnih vrata i drvenih požarnih vrata. Također je malo drugačiji od ocjene požara.

2022-08-30 vidi više

Upotreba vrata za vanrednu evakuaciju

Osim proizvodnih radionica razreda A i B, Smjer za otvaranje vrata za evakuaciju nije ograničen za sobe s ≤ 60 osoba i prosječni broj evakuiranih osoba po vratima. ≤30.

2022-08-18 vidi više

Prednosti čelika

Pouzdana struktura: sustav lakog čelika fleksibilne strukture je siguran i pouzdan, a zadovoljava zahtjeve za konstrukcijske konstrukcije.

2022-09-05 vidi više

vidi više