TIETOJA

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Laatu teräs akseli oven asiat vaativat huomiota

Laatu teräs akseli ovi on erittäin tärkeä laitteisto tehtaissa, kaupoissa, sairaaloissa ja julkisissa paikoissa, niillä on rooli tärkeiden laitteiden ja tuotteiden suojaamisessa.

2023-05-19 Katso lisää

Laadukkaan Escape Doorin markkinoiden kysyntä kasvaa asteittain

Laatu Escape Door on tärkeä osa arkkitehtonisessa suunnittelussa. Se on yleensä asennettu hätäuloskäysten tai ikkunoiden viereen paloportaiksi ja hätäuloskäynteiksi. ihmisten turvallisuuden tarjoaminen tulipaloissa tai muissa hätätilanteissa.

2023-04-19 Katso lisää

Johdanto teräspaloovien rooliin

Meidän on tarkistettava, ovatko sen raaka-aineet laadukkaita tulenkestäviä materiaaleja, myös ovilehtiä. ovikarmi ja oven sisällä oleva täyte; ja onko se saavuttanut vastaavaan tulenkestävään vaatimusten jakautumisen mukaisesti.

2022-12-30 Katso lisää

Mitkä ovat keskeiset kohdat teräksen hätäuloskäyntioven valinnassa

2022-07-07 Katso lisää

Lämpöaalto pakatun laatikkotalon

Pakatun laatikkotalon etuna on se, että se voidaan siirtää. Konttitalo on modernin arkkitehtuurin kuva. Käytä mobiilitoimintoja. Konttitalojen hinta on paljon halvempi kuin perinteiset talot, eikä käytännöllisyyttä menetetä lainkaan perinteisille taloille. Kontitalon rakennuskonsepti on ympäristönsuojelu, energiansäästö ja nopea. Sisäpuhdas ja hygienia ei ole huono kaasu, joten ei tarvitse huolehtia haitallisten kaasujen olemassaolosta.

2022-03-23 Katso lisää

Miten arvioida lämpöeristys suorituskyky alumiiniseos ovet ja ikkunat?

Rikki silta alumiini on suosittu ovi ja ikkuna tuote Kiinassa. Joillekin sisustus kuluttajille, ensimmäinen valinta on tietenkin rikki silta alumiini ovet ja ikkunat, mutta rikki silta alumiini ovet ja ikkunat ovat myös suhteellisen kalliita. Jos haluat ostaa halpaa rikki silta alumiini, valitset joitakin Sekalainen brändi rikki silta alumiini, jossa lämpöeristysnauha on tärkein.

2022-03-23 Katso lisää

Epidemiaa vastaan ja Xinjiangia

2022-03-23 Katso lisää

Ympäristömerkin parantaminen kannustaa teknisiä uudistuksia puuoveteollisuudessa.

Muutama päivä sitten - ministeriön antama kansallinen ympäristönäkökohtien "Tekniset vaatimukset ympäristömerkkituotteiden merkintä-Furniture" Ympäristönsuojelu pannaan virallisesti täytäntöön 1. helmikuuta alkaen verrattuna aiemmin toteutettuihin standardeihin, standardin uudella versiolla lisätään jätteen hyödyntämistä ja käsittelyä tuotantoprosessissa koskevia vaatimuksia,

2022-03-23 Katso lisää

Katso lisää