TIETOJA

Olemme johtava tuottaja ja toimittaja teräsovet, turvaovet, prehung ovet ja ikkunat , kouluovet , sairaala-ovet, palo-ovit ja muut tavarat tekevät ovet. Tuotteita käytetään lähinnä kuljetuskontissa, esifab-talossa, koulussa, sairaalassa sekä erilaisissa asuin-, kauppa- ja teollisuusaloissa. Olemme Itä-Kiinassa, tunnin ajomatkan päässä Shanghaista. Olemme kokoelma tutkimusta ja kehitystä, suunnittelua, myyntiä ja palveluja yhdessä nykyaikaisissa yrityksissä. Meillä on ammatillinen myyntitiimi, tutkimus- ja kehitystoiminta sekä tekninen tiimi. Erityisesti hyvä kaikenlaisia henkilökohtaisia teräs oven tutkimus- ja kehityssuunnittelu. Olemme luoneet pitkäaikaiset ja vakaat yhteistyösuhteet asiakkaiden kanssa Kaakkois-Aasiassa, Euroopassa ja Amerikassa, kuten Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Australiassa, Filippiinit, Israel, Brasilia jne. Toteutamme aina "laadun, eheyden, pragmatismi ja innovointi" ja pyrkivät tavoittelemattomasti tuotteiden laatuun ja palveluun. Perustaa yrityksen brändi, pyrki parantamaan asiakkaan ymmärtämistä, tunnustamista ja tyytyväisyyttä tuotteista. Uskomme, että yrityksemme tarjoaa sinulle laadukkaita tuotteita ja palveluja. Omistamme ammatillisen tuotantoyhtiömme, joka perustettiin vuonna 2000 ja kattaa 13000 s alueen, jossa on 25000 R Sillä on moderni työpaja ja kehittyneet tuotantovälineet, korkeatasoinen johdon henkilöstö ja huipputeknologian tuotantohenkilöstö sekä kehittynyt hallintotapa. Yritys on luonut hyvän ja vakaan yhteistyökumppanuuden monien tunnettujen kiinalaisten yritysten, kuten CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS asunto, talo tila prefab, jne.

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

Teräspaloovien asennusvaatimukset

Asennusprosessin aikana teräspaloovien, ottaen huomioon taivutusmuodon ovenkarmin, sen pitäisi tukea ovikarmin leveys suuntaan.

2022-07-19 Katso lisää

Ominaisuudet sinkkiteräs säiliö

Sinkkiteräksesuljin on eräänlainen sinkkiseosta valmistettu suljin, jota voidaan käyttää myös suojaavana ikkunana.

2022-08-10 Katso lisää

Kuinka ostaa sairaala teräs puhdas ove

On olemassa paljon teräsovien valmistajia, tuotteet ovat epätasaisia ja markkina-asema on alhainen. Jokaisella valmistajalla on periaatteessa paino, mutta sivuuttaa tuotteen laadun merkityksen.

2022-08-02 Katso lisää

Paloovien ilmatiivisuusvaatimukset

Teräs paloovi viittaa ovikarmiin, oven lehtien karmiin ja oven lehti paneeliin teräsmateriaalista. Jos ovilehti on täytetty materiaalilla, se on täytetty myrkkyttömällä ja vaarattomalla tulenkestävällä ja lämpöeristävällä materiaalilla, ja se koostuu palonkestävistä laitteistotarvikkeista.

2022-09-16 Katso lisää

Ominaisuudet lämmön hajoamisen suunnittelun ominaisuudet

Ilmapohja asetetaan tuotteen etupuolelle ja ohjaa teräsastit, joka pystyy täysin käsittelemään haittoja perinteisten jäähdyttimien puhaltaa mustia seiniä ja perustaa puhdas ja kaunis sisätilo ympäristö sinulle.

2022-08-08 Katso lisää

Teräspalooven asennusmenetelmä

Teräspaloovien ja puuisten paloovien asennusmenetelmässä on joitakin eroja. Se on myös hieman erilainen kuin palon luokitus.

2022-08-30 Katso lisää

Hätäevakuointiovien käyttö

Luokan A ja B tuotantotyöpajoja lukuun ottamatta, evakuointioven avaussuuntaa ei rajoiteta huoneissa, joissa on enintään 60 henkeä, ja evakuoitujen henkilöiden keskimääräinen lukumäärä ovea kohti ≤30.

2022-08-18 Katso lisää

Etuja väri teräksestä valmistetut talot

Luotettava rakenne: Kevyt teräksestä joustava rakennusjärjestelmä on turvallinen ja luotettava ja täyttää rakennusten rakenteiden suunnittelua koskevat vaatimukset.

2022-09-05 Katso lisää

Katso lisää