Πληροφορίες για τη

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Ποιότητα χάλυβα πόρτα άξονα ζητήματα που χρειάζονται προσοχή.

Ποιότητα χάλυβα άξονα πόρτα είναι πολύ σημαντικός εξοπλισμός σε εργοστάσια, καταστήματα, νοσοκομεία και δημόσιους χώρους, διαδραματίζουν ρόλο στην προστασία σημαντικού εξοπλισμού και αντικειμένων.


Η ζήτηση της αγοράς για την ποιότητα Escape Door αυξάνει σταδιακά αυξάνεται αυξανόμενα

Ποιότητα Escape Door είναι ένα σημαντικό συστατικό στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Τοποθετείται συνήθως δίπλα σε διαδρομές ή παράθυρα έκτακτης ανάγκης ως έξοδος κινδύνου και εξόδους διαφυγής, παροχή ασφάλειας στους ανθρώπους σε πυρκαγιές ή άλλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.


Εισαγωγή στο ρόλο των πυρκαγιών χάλυβας

Αυτό που πρέπει να ελέγξουμε είναι αν οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας πυρκαγιάς υλικά, συμπεριλαμβανομένου του φύλλου της πόρτας, πλαίσιο θύρας και γέμιση εντός της θύρας· και εάν έχει φτάσει στην αντίστοιχη πυρκαγιά σύμφωνα με τη διαίρεση των πυρκαγιών πρότυπων.


Ποια είναι τα βασικά σημεία για την επιλογή μιας πόρτας κινδύνου από χάλυβα έξοδος


Το κύμα θερμότητας του συσκευασμένου κουτιού

Το πλεονέκτημα του συσκευασμένου κουτιού είναι ότι μπορεί να μετακινηθεί. Το σπίτι του κοντέινερ είναι η επιτομή της σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Πραγματοποιήστε τις κινητές λειτουργίες. Η τιμή των κοντέινερ κατοικιών είναι πολύ φθηνότερη από τα παραδοσιακά σπίτια, και η πρακτικότητα δεν χάνεται καθόλου σε παραδοσιακά σπίτια. Η έννοια της κατασκευής του εμπορευματοκιβωτίου είναι προστασία του περιβάλλοντος, εξοικονόμηση ενέργειας και γρήγορη. Το εσωτερικό καθαρό και υγιεινό δεν θα έχουν κακό αέριο, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχείτε για την ύπαρξη των επιβλαβών αερίων.


Πώς να κρίνετε την απόδοση θερμομόνωσης των θυρών κραμάτων αλουμινίου;

Σπασμένο γέφυρα αλουμινίου είναι ένα δημοφιλές προϊόν πόρτας και παράθυρο στην Κίνα. Για ορισμένους καταναλωτές διακόσμησης, η πρώτη επιλογή είναι φυσικά σπασμένη γέφυρα πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, αλλά σπασμένη γέφυρα πόρτες αλουμινίου και παράθυρα είναι επίσης σχετικά ακριβά. Αν θέλετε να αγοράσετε φτηνό σπασμένο γέφυρα αλουμίνιο, θα επιλέξετε κάποια Διάφορα μάρκα σπασμένα γέφυρα αλουμινίου, στην οποία η ταινία θερμόνωσης είναι η πιο σημαντική.


Καταπολέμηση της επιδημίας και βοήθεια


Αναβαθμίσεις του περιβαλλοντικού σήματος ενισχύουν την τεχνική μεταρρύθμιση στη βιομηχανία ξύλου πόρτας

Πριν λίγες μέρες, το εθνικό περιβαλλοντικό πρότυπο «Τεχνικές απαιτήσεις για περιβαλλοντικά προϊόντα-Furniture» που εκδίδεται από το Υπουργείο του Υπουργείου Η προστασία του περιβάλλοντος θα εφαρμοστεί επίσημα από την 1η Φεβρουαρίου. η νέα έκδοση του προτύπου αυξάνει τις απαιτήσεις ανάκτησης και επεξεργασίας αποβλήτων κατά τη διαδικασία παραγωγής,


Δείτε περισσότερα