Πληροφορίες για τη

Είμαστε ο κορυφαίος παραγωγός & προμηθευτής χάλυβα πόρτες, πόρτες ασφαλείας, πόρτες και παράθυρα, Πόρτες νοσοκομείου, πυροσβεστικές πόρτες και άλλα έθιμα δημιουργεί πόρτες. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως σε εμπορευματοκιβώτιο, προκαταρκτικό σπίτι, σχολείο, νοσοκομείο και σε ποικιλία κατοικιών, εμπορικών και βιομηχανικών τομέων. Βρισκόμαστε στην ανατολική Κίνα, μια ώρα με το αυτοκίνητο από τη Σαγκάη. Είμαστε μια συλλογή έρευνας και ανάπτυξης, σχεδιασμού, πωλήσεων και υπηρεσιών σε μία από τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και έρευνας και ανάπτυξης και τεχνικής ομάδας. Ιδιαίτερα καλή σε όλα τα είδη εξατομικευμένων χάλυβα πόρτα έρευνας και ανάπτυξης. Έχουμε δημιουργήσει μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πελάτες στη Νοτιοανατολική Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, Φιλιππίνες, Ισραήλ, Βραζιλία, κλπ. Εφαρμόζουμε πάντα την ουσία της "ποιότητας, ακεραιότητας, πραγματισμός και καινοτομία", και να επιδιώκουν απερίφραστα την ποιότητα και την υπηρεσία των προϊόντων. Δημιουργήστε το εμπορικό σήμα της εταιρείας, προσπαθήστε να βελτιώσετε την κατανόηση, την αναγνώριση και την ικανοποίηση των προϊόντων του πελάτη. Πιστεύουμε ότι η εταιρεία μας θα σας παρέχει ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Διαθέτουμε την επαγγελματική μας εταιρεία παραγωγής που ιδρύθηκε το 2000 και καλύπτει έκταση 13000 Ζ με εργαστήριο 25000 Ρ. Διαθέτει σύγχρονο εργαστήριο και προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής, υψηλής ποιότητας προσωπικό διαχείρισης και προσωπικό τεχνικής παραγωγής υψηλής τεχνολογίας και προηγμένη λειτουργία διαχείρισης. Η εταιρεία έχει καθιερώσει καλή και σταθερή συνεργασία με πολλές γνωστές κινεζικές επιχειρήσεις, όπως CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS κατοικία, προκαταρκτικό χώρο σπιτιού, κλπ.

Δείτε περισσότερα

Προϊόντα

Χάλυβα ασφάλεια πυρκαγιά έξοδος πόρτας

<p>Σε σύγκριση με την ασφάλεια μας χάλυβα. Η ασφάλεια μας χάλυβα εξόδου εξόδου είναι τοποθετημένο με μια κλειδαριά διαφυγής. Κατασκευάζεται από παχύτερο χάλυβα και διαθέτει μονωμένο πυρήνα και 4 μεντεσέδες ρουλεμάν. </p> <p>Ασφάλεια χάλυβα μας Η εξόδου εξόδου έρχονται με εξωτερικό πρόσωπο. Προσφέρουμε μια σειρά από κλειδαριές διαφυγής έξω από συσκευές πρόσβασης, εάν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πόρτα διαφυγής Υρέ ως είσοδος. </p> <p>είναι περινιγμένα σε παλτό σκόνης με μια σειρά χρωματικών επιλογών. </p> <p>Αυτή η ασφάλεια χάλυβα εξόδου πόρτες διαθέτουν επίσης ένα σύστημα κλειδώματος πολλαπλών σημείων, ώστε να μπορείτε τόσο να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε σας ιδιοκτησία. Σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας, αυτές οι πόρτες προμηθεύονται με ένα κλείσιμο πόρτας προκαθορισμένο στην πλευρά ώθησης ή έλξης. (παρακαλούμε επιλέξτε κατά την αγορά) </p>

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Απαιτήσεις εγκατάστασης για χάλυβα πυροσβεστικές θύρες

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκατάστασης των χάλυβα πυροσβεστικών θυρών, λαμβάνοντας υπόψη την παραμόρφωση κάμψης του πλαισίου πόρτας, θα πρέπει να υποστηρίζεται από ξύλινες πλάκες προς το πλάτος του πλαισίου της πόρτας.


Χαρακτηριστικά των εμπορευματοκιβωτίων χάλυβα ψευδάργυρων

Το κλείστρο χάλυβα ψευδάργυρου είναι ένα είδος κλείστρου κατασκευασμένο από υλικό κράματος ψευδαργύρου, το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως προστατευτικό παράθυρο.


Πώς να αγοράσετε νοσοκομείο χάλυβα καθαρή πόρτα καθαρή

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές χάλυβα, τα προϊόντα είναι άνισα, και η θέση της αγοράς είναι χαμηλή. Κάθε κατασκευαστής βασικά έχει βάρος, αλλά αγνοεί τη σημασία της ποιότητας του προϊόντος.


Απαιτήσεις αεροστεγής για πυροσβεστικές θύρες

Χαλύβδινη πόρτα φωτιάς αναφέρεται στο πλαίσιο της πόρτας, το πλαίσιο φύλλων πόρτας και το πλαίσιο φύλλων πόρτας από χάλυβα υλικό. Εάν το φύλλο της πόρτας είναι γεμάτο με υλικό, γεμίζεται με μη τοξικό και ακίνδυνο υλικό και θερμική μόνωση, και αποτελείται από πυρκαγιά αξεσουάρ υλικού.


Χαρακτηριστικά του σχεδιασμού διάχυσης θερμότητας για τα θωράκια χάλυβα δοχείων

Η πρίζα του αέρα είναι τοποθετημένη στο μπροστινό μέρος του προϊόντος και καθοδηγείται από χαλύβδινα δοχεία. που μπορούν να αντιμετωπίσουν πλήρως τα μειονεκτήματα των παραδοσιακών καλοριφέρ που φυσούν μαύρους τοίχους και να εγκαταστήσουν ένα καθαρό και όμορφο εσωτερικό περιβάλλον για σας.


Μέθοδος εγκατάστασης της πυρκαγιάς χάλυβας

Υπάρχουν κάποιες διαφορές στη μέθοδο εγκατάστασης μεταξύ χάλυβα πόρτες και ξύλινες πυρκαγιές. Είναι επίσης ελαφρώς διαφορετικό από τη βαθμολογία πυρκαγιάς.


Χρήση θύρων εκκένωσης έκτακτης ανάγκης

Εκτός από τα εργαστήρια παραγωγής κλάσης Α και Β, η κατεύθυνση ανοίγματος της θύρας εκκένωσης δεν είναι περιορισμένη για δωμάτια με ≤ 60 άτομα και ο μέσος αριθμός εκκενωμένων ατόμων ανά θύρα ≤30.


Τα πλεονεκτήματα χρώματος χάλυβα προκατασκευασμένα σπίτια

Αξιόπιστη δομή: Το ελαφρύ σύστημα δομής είναι ασφαλές και αξιόπιστο και ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές σχεδιασμού δομής κτιρίου.


Δείτε περισσότερα