OM OS

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Kvalitet stål aksler dør ting, der kræver opmærksomhed

Kvalitet Steel aksel dør er meget vigtigt udstyr i fabrikker, butikker, hospitaler og offentlige steder, De spiller en rolle i beskyttelsen af vigtige udstyr og genstande.

2023-05-19 Se mere

Markedets efterspørgsel efter kvalitet Escape Door er gradvis stigende.

Kvalitet Escape Door er en vigtig komponent i arkitektonisk design. Den er normalt installeret ved siden af nødudgange eller vinduer som brandgange og nødudgange sikring af mennesker i brand eller andre nødsituationer.

2023-04-19 Se mere

Introduktion til rollen som branddøre af stålet

Det, vi skal kontrollere, er, om dets råmaterialer er brandsikre materialer af høj kvalitet, herunder dets dørblad. dørkarmen og fyldningen inden for døren; og om den har nået den tilsvarende brandsikre i henhold til brandsikre standarder.

2022-12-30 Se mere

2022-07-07 Se mere

Varmebølgen i den pakkede kassehuse

Fordelen ved det pakkede hus er, at det kan flyttes. Containerhuset er indbegrebet af moderne arkitektur. Gennemfør mobile funktioner. Prisen på containerhuse er langt billigere end de traditionelle huse, og det praktiske er slet ikke tabt for traditionelle huse. Konceptet for containerhuset er miljøbeskyttelse, energibesparelse og hurtigt. Indendørs rene og sanitære vil ikke have dårlig gas, så der er ingen grund til at bekymre sig om eksistensen af skadelige gasser.

2022-03-23 Se mere

Hvordan bedømme den termiske isolering ydeevne af aluminium legering døre og vinduer?

Brudt bro aluminium er en populær dør og vinduesprodukt i Kina. For nogle dekoration forbrugere, det første valg er selvfølgelig brudt bro aluminium døre og vinduer, men brudt bro aluminium døre og vinduer er også relativt dyre. Hvis du ønsker at købe billig brudt bro aluminium, vil du vælge nogle Diverse brand brud bro aluminium, hvor varmeisoleringsbåndet er den vigtigste.

2022-03-23 Se mere

Bekæmpelse af epidemien og hjælpe Xinjiang

Stor kærlighed har ingen grænser, forenet vil samle sig. Den nye kronepneumoni epidemi i Urumqi, Xinjiang har påvirket hjerterne af folk over hele landet. Under vejledning af den nationale ekspertgruppe for lægebehandling, i overensstemmelse med den syvende udgave af den nye diagnose- og behandlingsplan for coronaviruspneumoni, som er udstedt af Den Nationale Sundhedskommission, at overholde integrationen af den kinesiske og vestlige medicin, én person, én politik, tværfagligt samarbejde og videnskabelig og effektiv behandling.

2022-03-23 Se mere

Opgradering af miljømærket ansporer til tekniske reformer i trædørindustrien

2022-03-23 Se mere

Se mere