OM OS

Vi er den førende producent og leverandør af ståldøre, sikkerhedsdøre, døre og vinduer, skole døre, hospitalsdøre, branddøre og andre brugerdefinerede laver døre. Produkterne anvendes hovedsageligt i container, præfab hus, skole, hospital og en række forskellige boliger, kommercielle og industrielle sektorer. Vi er beliggende i det østlige Kina, en times kørsel fra Shanghai. Vi er en samling af forskning og udvikling, design, salg og service i en af de moderne virksomheder. Vi har et professionelt salgsteam, forskning og udvikling og teknisk team. Især god på alle former for personlig brugerdefinerede stål dør forskning og udvikling design. Vi har etableret langsigtede og stabile samarbejdsforbindelser med kunder i Sydøstasien, Europa og Amerika, såsom UK, Australien, Filippinerne, Israel, Brasilien osv. Vi implementerer altid essensen af "kvalitet, integritet, pragmatisme og innovation" og uoverkommeligt forfølge produkternes kvalitet og service. Oprette virksomhedens brand, bestræbe sig på at forbedre kundens forståelse, anerkendelse og tilfredshed af produkter. Vi mener, at vores virksomhed vil give dig kvalitetsprodukter og serviceydelser. Vi ejer vores professionelle produktionsvirksomhed, der blev grundlagt i 2000 og dækker et areal på 13000 s med værksted på 25000 s. Det har moderne værksted og avanceret produktionsudstyr, ledelsespersonale af høj kvalitet og højteknologisk produktionspersonale og avanceret ledelsestilstand. Virksomheden har etableret godt og stabilt samarbejdspartnerskab med mange kendte kinesiske virksomheder som CSCEC, CRCC, algeco Chengdong, GS hus, husplads præfab, osv.

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Krav til montering af branddøre af stål

Under installation af branddøre af stål, i betragtning af bøjningsdeformeringen af dørkarmen, den skal støttes af træsler i dørkarmens bredderetning.

2022-07-19 Se mere

Funktioner af Zink stål Container Skottere

Zinkstål lukker er en slags lukker lavet af zinklegeringsmateriale, som også kan bruges som et beskyttende vindue.

2022-08-10 Se mere

Sådan køber hospital stål ren dør

Der er mange ståldøreproducenter, produkterne er ujævne, og markedspositionen er lav. Hver producent har hovedsagelig vægt, men ignorerer betydningen af produktkvalitet.

2022-08-02 Se mere

Krav til lufttæthed for branddøre

Steel branddør refererer til dørkarmen, dørbladrammen og dørbladpanelet af stålmateriale. Hvis dørbladet er fyldt med materiale, er det fyldt med ikke- giftigt og harmløst brand- og varmeisolerende materiale og det er sammensat af brandsikre hardware tilbehør.

2022-09-16 Se mere

Egenskaber for varmeafledningsplanlægning for stålbeholdere

Luftudgangen er placeret på forsiden af produktet og styres af stålcontainere. som helt kan håndtere ulemper af traditionelle radiatorer blæser sorte vægge og oprette en ren og smuk indendørs miljø for dig.

2022-08-08 Se mere

Monteringsmetode for branddøre af stål:

Der er nogle forskelle i installationsmetoden mellem branddøre af stål og træ branddøre. Det er også lidt forskelligt fra brandvurderingen.

2022-08-30 Se mere

Anvendelse af nødudakueringsdøre

Bortset fra produktionsværksteder i klasse A og B evakueringsdørens åbningsretning er ikke begrænset for rum med ≤ 60 personer og det gennemsnitlige antal evakuerede personer pr. dør ≤30.

2022-08-18 Se mere

Fordelene ved farve stål præfabrikerede huse

Pålidelig struktur: Det lyst stål fleksible struktursystem er sikkert og pålideligt og opfylder kravene til bygningsstruktur design specifikationer.

2022-09-05 Se mere

Se mere