за нас

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Качество стомана вал врата въпроси, които се нуждаят от внимание

Качествена стоманена врата на вала е много важно оборудване във фабрики, магазини, болници и обществени места, те играят роля в защитата на важно оборудване и предмети.


Пазарното търсене на качествени аварийни врати постепенно се увеличава

Качествената аварийна врата е важен компонент в архитектурния дизайн. Обикновено се инсталира до аварийни аварийни проходи или прозорци като изходи за бягство от пожар и аварийни бягства, осигурявайки на хората безопасност в пожар или други аварийни ситуации.


Въведение в ролята на стоманени пожарни врати

Това, което трябва да проверим е дали суровините му са висококачествени огнеупорни материали, включително дъното на вратата, рамката на вратата и плънката вътре в вратата; и дали е достигнал съответните огнеупорни според разделението на огнеупорните стандарти.


Какви са ключовите точки за избора на стоманена аварийна изходна врата


Топлинната вълна на пакетираната кутия къща

Предимството на пакетираната кутия е, че тя може да бъде преместена. Контейнерната къща е олицетворение на съвременната архитектура. Реализирайте мобилни функции. Цената на контейнерните къщи е много по-евтина от традиционните къщи, а практичността изобщо не се губи от традиционните къщи. Концепцията за изграждане на контейнерната къща е опазване на околната среда, икономия на енергия и бързо. Вътрешна чиста и санитарна няма да има лош газ, така че няма нужда да се притеснявате за съществуването на вредни газове.


Как да преценим ефективността на топлоизолацията на вратите и прозорците от алуминиева сплав?


Борба с епидемията и помощ синдзян

Великата любов няма граници, обединени ще се съберат. Новата епидемия от пневмония на короната в урумчи, синдзян е засегнала сърцата на хората в цялата страна. Под ръководството на националната група експерти по медицинско лечение, в съответствие със седмото издание на новия план за диагностика и лечение на пневмония на коронавирус, издаден от националната комисия по здравеопазване, придържайте се към интеграцията на китайската и западната медицина, един човек, една политика, мултидисциплинарно сътрудничество и научно и ефективно лечение.


Подобренията на екологичните етикети стимулират техническата реформа в индустрията на дървени врати

Преди няколко дни от 1 февруари официално ще бъде приложен националният екологичен стандарт "технически изисквания за продукти за етикетиране на околната среда-мебели", издаден от министерството на опазването на околната среда. в сравнение с въведените по-рано стандарти, новата версия на стандарта увеличава изискванията за възстановяване и обработка на отпадъците в производствения процес,


Виж повече